Online
♥ Aliz Elyce ♥: 2016 sudahh
LET'S CLICK!

THE OWNER
! Here is me !

Status : ASSALAMUALAIKUM

Home About Linkies Stuff


Contact me at

: Aliz Elyce
: @AlizElyce
: AlizElyce
: Aliz_Elyce
: aliz.elyce@gmail.com

Sponsored
Footprints Here !
Put your Url
Link iklan DIHARAMKAN
Can ask me for tuto , freebies or others
Wanna exchange link with me ? Tell me Here



Followers

History

Credits

Basecode: Syuu.
Full edit: MissPanda
Re-Edit by: Aliz Elyce

Monday, January 18, 2016 | 4:08 PM
Assalamualaikum, okay dah 2016 dah.

Baru nak tulis blog balik. Sudah lama ku menyepi.

HAHA XD

Actually busy . Haha , busy la sangat.
Semenjak dah belajar di IPTS ku menyepikan diri.

Sebenarnya, tak tau nak tulis apa kat blog. Sebab dah lama gilaa tak update.
Tulis kat blog sambil dengar lagu Janam Janam.
Semuanya penangan Dilwale. Haha . Yelaa comeback Shah Rukh Khan (SRK) dengan Kajol.
Gila tak meletop kebabomm.


Lawa Kajol , dengan jaw line dia . Pergh. SRK pulakk macho. 
Lakonan dia orang mantap sangat ! The BEST laa . 

Ni nak bagi tau, kalau aliz buat promosi untuk jadi agen topup nak tak?
Lagi pun aliz baru nak berjinak-jinak dengan ni. So nak cari laa juga siapa nak daftar kan. Nanti, aliz bagi tau laa pasal pendaftaran agen topup ni.  Lagi pun tengah cuti ni boleh laa update blog. Baru habis exam. Haha. Lagi satu setiap minggu den balik rumah. Haha XD

Keyh laa sampai sni je, Nanti sambung. 

Keyh , Bye :D


Older Post | Newer Post