Online
♥ Aliz Elyce ♥: Trial SPM
LET'S CLICK!

THE OWNER
! Here is me !

Status : ASSALAMUALAIKUM

Home About Linkies Stuff


Contact me at

: Aliz Elyce
: @AlizElyce
: AlizElyce
: Aliz_Elyce
: aliz.elyce@gmail.com

Sponsored
Footprints Here !
Put your Url
Link iklan DIHARAMKAN
Can ask me for tuto , freebies or others
Wanna exchange link with me ? Tell me Here



Followers

History

Credits

Basecode: Syuu.
Full edit: MissPanda
Re-Edit by: Aliz Elyce

Sunday, August 24, 2014 | 6:53 PM
Assalamualaikum guys . 


Luhan comel woi

Lama sungguh tak update blog maklumlah tahun ni SPM . Hahah

Ni pun update guna phone . Apakk payah woii !! -.-
Hmm , ni adalah first update in 2014 . Mak aii aliz . Lama gila kau tak update . Ni dah nakdekat penghujung 2014 nii woii .
Okay , tak pe . Lepas SPM kita update laa puas-2 . Apa susah kann . Hahaha XD

Hah , esok adalah TRIAL SPM !!! *bm aku teruk*
Hamikk , esok trial boleh pulak aku update blog . Tapi pikir aku kesah ker ?
Woi aliz . Ingat mu tuh amik aliran science stream . Kau jangan nak memain

Hadoyai apaa la masalah aliz nii kan . Haha . Okay kepada yang sesiapa nak exchange links tuh , nanti ekh aliz letak . Sebab busy ni . Lagi pun aliz updatr guna phone . Gilaa kau aku nak edit guna phone ni . Haha
Dont worry . Aliz akan buat jika aliz ada masa keyh . Haha .

Tuh je laa . Malas nak bebel panjang-2 . Kang bukan orang baca pun . Haha
Keyh , wish me good luck for trial SPM keyh .

Ekh lupa pulak ni . Aliz dah register EXO-L .
Yeah !!!! XD Memang lambat nak bagi tau pun . Hahaha . What I care .

Jangan terkejut nama aliz, Siti Norhaliza 
Tuh memang nama sebenar tuh woi

Thanks ツ
-XOXO-
-AE-


Older Post | Newer Post