Online
♥ Aliz Elyce ♥: Apa Lelaki Kena Tau Tentang Perempuan ?
LET'S CLICK!

THE OWNER
! Here is me !

Status : ASSALAMUALAIKUM

Home About Linkies Stuff


Contact me at

: Aliz Elyce
: @AlizElyce
: AlizElyce
: Aliz_Elyce
: aliz.elyce@gmail.com

Sponsored
Footprints Here !
Put your Url
Link iklan DIHARAMKAN
Can ask me for tuto , freebies or others
Wanna exchange link with me ? Tell me Here



Followers

History

Credits

Basecode: Syuu.
Full edit: MissPanda
Re-Edit by: Aliz Elyce

Tuesday, June 11, 2013 | 10:11 PM

Assalamualaikum ! *jawab jangan tak jawab . :D

Hari ini Aliz nak share lah benda ni . Nampak tak TAJUK dia tuh ? Nampak kan ?
Oke bagus . Kita terus kepada tajuk tuh .

Apa Lelaki Kena Tau Tentang Perempuan ?

 Jika seseorang perempuan itu bertanyakan sesuatu kepada anda dan diminta untuk berterus terang , sebenarnya perempuan itu tau hal sebenarnya TETAPI dia ingin mendengar daripada anda sendiri . Dia ingin tau sebanyak mana anda bersikap JUJUR dengannya . Perempuan juga akan selalu bertanyakan soalan yang sama dengan banyak kali sebab dia nak tengok anda jawab soalan yang sama tuh dengan jawapan yang sama atau tidak . *Oke , agak pening ayat di situ . Haha XD . So , kalau nak jawab soalan perempuan tuh kena berhati-hati lah . Oke ? Haha 

 Bila anda bertanyakan sesuatu kepada seorang perempuan , dan dia hanya menjawab sepatah-sepatah , mungkin ada yang SOMETHING WRONG . Mungkin anda telah menyakitkan hatinya tanpa anda sedari . Cuba refresh balik otak tuh , apa yang anda telah lakukan kepadanya . Haha 

 Bila perempuan cakap "SAYA OKAY" sebenarnya TAK OKAY . Tapi lelaki faham ke ? Yang faham tuh faham la . Tapi ada jugak lelaki yang SLOW ni . Dia akan cakap "Oh , oke ." Tuh je ? Fikir-2 kan lah .

 Walaupun seorang perempuan tuh cakap dia nak lupakan anda dan ingin teruskan hidupnya sendiri , sebenarnya TAK pown . Bohong je tuh . Hatinya tidak pernah sekalipun lupa pada anda . Walau seteruk mana anda MELUKAINYA . Ingat tuh ! Perempuan ni hati lembut . 

 Oke yang ni kena ambil PERHATIAN . Ingat sekali . Jika seseorang perempuan itu meminta barang-2 yang mahal , dan meminta macam-2 kepada anda , segera TINGGALKAN dia . Sebab perempuan itu materialistik . Cuba perempuan tuh minta something yang mahal , dan anda tidak mampu untuk membelinya . Percayalah , perempuan itu terus akan meninggalkan anda . Tetapi lelaki ni bila perempuan kata "Sayang ke tak ?" Terus dia belikannya . Fikir dulu sebelum membuat keputusan . 

 Jika sesorang perempuan itu selalu bertanyakan tentang anda , dan ingin mengetahui tentang anda yang lebih dalam , sebenarnya perempuan itu SUKA kepada anda . Tetapi ada jugak lelaki ni SLOW . Tak dapat tangkap , walaupun perempuan tuh dah berkias dengan dia . Apalah . 

 Last but not least , when woman says "NOTHING" it means all WRONG . *bak kata Harith Iskandar . Tapi memang betul pown . Sebab apa perempuan cakap macam tuh . Sebab nya dia dah MALAS nak layan . Sebab tuh laa . Haha :D

Hah tuh je Aliz nak share .

Assalamualikum :D


Please vote ME ! :D

Labels: , , ,



Older Post | Newer Post