Online
♥ Aliz Elyce ♥: Tips : Cara-cara nak dapat likes banyak di Ask.fm
LET'S CLICK!

THE OWNER
! Here is me !

Status : ASSALAMUALAIKUM

Home About Linkies Stuff


Contact me at

: Aliz Elyce
: @AlizElyce
: AlizElyce
: Aliz_Elyce
: aliz.elyce@gmail.com

Sponsored
Footprints Here !
Put your Url
Link iklan DIHARAMKAN
Can ask me for tuto , freebies or others
Wanna exchange link with me ? Tell me Here



Followers

History

Credits

Basecode: Syuu.
Full edit: MissPanda
Re-Edit by: Aliz Elyce

Saturday, December 22, 2012 | 11:35 AM
Assalamualaikum !!

Hari ni Aliz rasa rajin pulak nak buat tips ni . *First time
Actually , Aliz saje-2 buat tips ni . Padahal tak ada lah pandai mana pun .
Oke , tanpa melengahkan masa Aliz hendak beri tips bagaimana nak dapat like banyak di Ask.fm .

First sekali mestilah korang kena ada Ask.fm . Kalau tak ada , klik dekat SINI


Lepastuh korang rajin-2 lah ask orang-2 yang korang follow tuh .

Then , rajin-2 kan lah jugak like dia orang punya answer .

Insya Allah, mereka akan like korang punya answer pulak :D

Senang kan ?
Janji korang rajin , nanti dapatlah hasilnya .

Sampai sini sahaj tips yang Aliz bagi :D
Bye , xoxo
-AE-

Labels: ,



Older Post | Newer Post