Online
♥ Aliz Elyce ♥: Result PMR 2012 Diumumkan Pada 19 December 2012
LET'S CLICK!

THE OWNER
! Here is me !

Status : ASSALAMUALAIKUM

Home About Linkies Stuff


Contact me at

: Aliz Elyce
: @AlizElyce
: AlizElyce
: Aliz_Elyce
: aliz.elyce@gmail.com

Sponsored
Footprints Here !
Put your Url
Link iklan DIHARAMKAN
Can ask me for tuto , freebies or others
Wanna exchange link with me ? Tell me Here



Followers

History

Credits

Basecode: Syuu.
Full edit: MissPanda
Re-Edit by: Aliz Elyce

Tuesday, December 11, 2012 | 5:29 PM
Assalamualaikum ! 

Keputusan PMR akan keluar tak lamaa lagi . Wargh !!! Seram nih
Serious memang takut :3
PMR akan keluar pada 19 December 2012 , pada hari RABU !!!
Maknanya minggu depan laa . Aduhai , Takutnye .


Aliz harap dapat keputusan yang baik nanti .
Nanti time result dah keluar tak nak bagi tau kat sesape pown .
Hanya bagitau orang yang tertentu jee .
So , jangan tanya result Aliz berapa ekh ? Hee~ :)
Aliz takut nak bagitau . Hahaha XD Dan tak nak bagitau !

TAKUT
TAKUT
TAKUT
TAKUT

Sekarang ni pown dah ada cara senangkan nak semak keputusan PMR nanti .
Just buad benda ni jee


Tapi tak boleh sekarang laa . Time PMR diumumkan nanti laa . Pada 19 /12 nanti pada pukul 10.00 pagi kot . Hahaha . Pukul berapa tak pasti . :')

Oke tuh je laa Aliz nak post . Dan lagi satu , doakan laa Aliz dapat keputusan yang oke ekh. Hehehe :)

Bye ! xoxo
SN

 


Older Post | Newer Post