Online
♥ Aliz Elyce ♥: Alhamdulillah ♥
LET'S CLICK!

THE OWNER
! Here is me !

Status : ASSALAMUALAIKUM

Home About Linkies Stuff


Contact me at

: Aliz Elyce
: @AlizElyce
: AlizElyce
: Aliz_Elyce
: aliz.elyce@gmail.com

Sponsored
Footprints Here !
Put your Url
Link iklan DIHARAMKAN
Can ask me for tuto , freebies or others
Wanna exchange link with me ? Tell me Here



Followers

History

Credits

Basecode: Syuu.
Full edit: MissPanda
Re-Edit by: Aliz Elyce

Wednesday, December 19, 2012 | 5:03 PM
Assalamualaikum .

Hah hari ni hari apa ekh ? "Hari ni hari Rabu . Kenapa ?" Ye memang hari Rabu , tarikh hari ni apa ekh ? "19 December 2012" So ? Hari ni ialah hari penentuannya . Result PMR sudaa keluar meh .

Masa datang sekolah tadi , semua benda ada kat kepala . Serabut pun ada . Yelaa , otak ni berfikir jee "dapat berapa lah aku result ni ? Oke ke tidak ? Lulus ke tidak ?"  Serabut sangat .
Hampir demam  kot sebelum nak pergi sekolah tuh .


Jantung ni berdebar-debar tengah menunggu result keluar . Yelaa , datang sekolah pukul 10.30 , result keluar pukul 11 lebih rasanya hampir-2 nak pukul 12 . Penat menunggu . Sebelum keputusan keluar , Aliz bersembang dengan kawan-2 Aliz , yelaa dah lama tak jumpa kan ? Rindu . Nanti kemungkinan ada yang akan berpindah . So , tak boleh dah nak jumpa . So , Aliz dan kawan-2 lepaskan rindu masing-2 . Semua cakap pasal result . Berdebar-debar . *Dup dap dup dap*

Lepastuh time result di umumkan , memang berdebar laa . Aliz excited nak tau apa yang Aliz dapat . So , Aliz pun dah dapat tau dah berapa Aliz dapat . Yang pasti bukan straight A , tapi boleh laa . Aliz bersyukur sangat dapat keputusan Aliz tuh , Keputusan yang boleh juga membuatkan Aliz HAPPY .


Ada yang tanya Aliz dapat berapa dalam PMR , tapi Aliz tak nak jawab sebab segan . Haha XD
Nak tau jugak ? Nanti baru Aliz bagitau . Hahaha :D Tapi Aliz sangat-2 happy dapat keputusan tuh ^^v
Yelaa boleh jugak laa meng'happy'kan ibu bapa kita ^^v

Sampai sini jelah Aliz menaip . Insya Allah malam nanti baru sambung Update benda nih  . Hahah XD

Byee ! ^^v xoxo
-AE-

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Assalamualaikum ! 

Hah , seperti dijanjikan . Aliz sambung balik . *Actually , baru balik rumah kot* 11.21pm
Nak tau Aliz dapat berapakan ? Happy nih . ^^v
Hahaha JengJengJeng

 Hah , ni laa hasil usaha Aliz sendiri :')

Boleh laa kan daripada tak de ? Betul tak ?
Aliz bersyukur sangat-2 laa . Alhamdulillah ♥ Aliz berjaya membuatkan keluarga Aliz gembira dengan apa yang Aliz dapat .
Dengan mendapat 6a 2b nih aliz akan usahakan untuk straight A for SPM . Jyeah ! *You can do it Aliz :')
Kepada semua budak-2 Form 3 tahniah kerana berjaya mendapat keputusan yang cemerlang ^^
Yang tidak berjaya tuh , cuba lagi untuk SPM pulak . Jangan berputus asa . Anda masih ada harapan lagi untuk pergi jauh . Dengan apa yang kita dapat semuanya ada hikmahnya :')

Hah , sampai di sini je laa Aliz post untuk hari nih ^^v
Insya Allah esok Aliz akan post something :') Hahaha :*
Esok ? Yeke ? Entah-2 malam ni pukul 12 pagi ke atas . Hahaha . 
Janji esok laa kan . Ye dak ? Haha XD
Oke , sampai sini jee . Aliz doakan anda semua mendapat kejayaan yang cemerlang pada masa hadapan . 

Bye ^^v xoxo
-AE-



Older Post | Newer Post