Online
♥ Aliz Elyce ♥: December 2012
LET'S CLICK!

THE OWNER
! Here is me !

Status : ASSALAMUALAIKUM

Home About Linkies Stuff


Contact me at

: Aliz Elyce
: @AlizElyce
: AlizElyce
: Aliz_Elyce
: aliz.elyce@gmail.com

Sponsored
Footprints Here !
Put your Url
Link iklan DIHARAMKAN
Can ask me for tuto , freebies or others
Wanna exchange link with me ? Tell me Here



Followers

History

Credits

Basecode: Syuu.
Full edit: MissPanda
Re-Edit by: Aliz Elyce

Saturday, December 22, 2012 | 9:40 PM
Assalamualaikum !

Hah Aliz nak bagi tau , jika anda seorang blogger .

Klik semua ni

Tonyoh Sini
Klik sini
Picit Sini
Klik ini

Hah buat laa kalau anda seorang blogger :D Yang bukan blogger pown di galakkan klik jugak .

Bye :D
Sayang korang yak tekan tuh :DD


| 11:35 AM
Assalamualaikum !!

Hari ni Aliz rasa rajin pulak nak buat tips ni . *First time
Actually , Aliz saje-2 buat tips ni . Padahal tak ada lah pandai mana pun .
Oke , tanpa melengahkan masa Aliz hendak beri tips bagaimana nak dapat like banyak di Ask.fm .

First sekali mestilah korang kena ada Ask.fm . Kalau tak ada , klik dekat SINI


Lepastuh korang rajin-2 lah ask orang-2 yang korang follow tuh .

Then , rajin-2 kan lah jugak like dia orang punya answer .

Insya Allah, mereka akan like korang punya answer pulak :D

Senang kan ?
Janji korang rajin , nanti dapatlah hasilnya .

Sampai sini sahaj tips yang Aliz bagi :D
Bye , xoxo
-AE-

Labels: ,


Friday, December 21, 2012 | 5:11 PM
Assalamualaikum !

Lagi satu entry ? Hari nih jer kau da post 4 entry termasuk entry yang ni . Gilaa kau Aliz . *Ada aku kesah ?*
Hahaha . First time Aliz buad 4 Entry dalam satu Hari ! HAhaha :D

Berbalik kepada topik ! Thanks to my father ! Why ? Sebab dia membesarkan Aliz laa . Hahaha .
Sebabnya ialah ayah Aliz telah membelikan CAMERA CANON DSLR !!!
Wargh !! Happy gilaa nih . Da lamaa mengidam benda tuh !
Ayah hanya janji mau beli Camer DSLR tuh kalau Aliz dapat 8A . Tapi Aliz kan dapat 6A2B jee . So , Confirm laa ayah Aliz tak belikan . Tiba-2 ayah kata , ayah nak beli camera tuh . Wah , memang seronok laa .

Jyeah ! Camera ni laa . Canon EOS 1100D
Memang dah lamaa mengidam benda nih . Dan teringin nak jadi Photographer ! *Hahaa , macam boleh*

Yang pasti Aliz memang suka tangkap-2 gambar . *bukan suka tangkap gambar sendiri*
Tangkap gambar pemandangan lawa kan ? Lagi-2 bila waktu senja , waktu matahari terbenam . Memang sangat lawaa !

Ni ada beberapa link yang Aliz selalu stalk tentang Photographer nih . *Ada gak yang Aliz lupaa*

Nak lagi yang lain , korang Search jer laa dekat Pak Cik Google tuh . Hehehe :)

Oke , sampai disini sahaja .
Bye . XOXO
-AE-

Wednesday, December 19, 2012 | 5:03 PM
Assalamualaikum .

Hah hari ni hari apa ekh ? "Hari ni hari Rabu . Kenapa ?" Ye memang hari Rabu , tarikh hari ni apa ekh ? "19 December 2012" So ? Hari ni ialah hari penentuannya . Result PMR sudaa keluar meh .

Masa datang sekolah tadi , semua benda ada kat kepala . Serabut pun ada . Yelaa , otak ni berfikir jee "dapat berapa lah aku result ni ? Oke ke tidak ? Lulus ke tidak ?"  Serabut sangat .
Hampir demam  kot sebelum nak pergi sekolah tuh .


Jantung ni berdebar-debar tengah menunggu result keluar . Yelaa , datang sekolah pukul 10.30 , result keluar pukul 11 lebih rasanya hampir-2 nak pukul 12 . Penat menunggu . Sebelum keputusan keluar , Aliz bersembang dengan kawan-2 Aliz , yelaa dah lama tak jumpa kan ? Rindu . Nanti kemungkinan ada yang akan berpindah . So , tak boleh dah nak jumpa . So , Aliz dan kawan-2 lepaskan rindu masing-2 . Semua cakap pasal result . Berdebar-debar . *Dup dap dup dap*

Lepastuh time result di umumkan , memang berdebar laa . Aliz excited nak tau apa yang Aliz dapat . So , Aliz pun dah dapat tau dah berapa Aliz dapat . Yang pasti bukan straight A , tapi boleh laa . Aliz bersyukur sangat dapat keputusan Aliz tuh , Keputusan yang boleh juga membuatkan Aliz HAPPY .


Ada yang tanya Aliz dapat berapa dalam PMR , tapi Aliz tak nak jawab sebab segan . Haha XD
Nak tau jugak ? Nanti baru Aliz bagitau . Hahaha :D Tapi Aliz sangat-2 happy dapat keputusan tuh ^^v
Yelaa boleh jugak laa meng'happy'kan ibu bapa kita ^^v

Sampai sini jelah Aliz menaip . Insya Allah malam nanti baru sambung Update benda nih  . Hahah XD

Byee ! ^^v xoxo
-AE-

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Assalamualaikum ! 

Hah , seperti dijanjikan . Aliz sambung balik . *Actually , baru balik rumah kot* 11.21pm
Nak tau Aliz dapat berapakan ? Happy nih . ^^v
Hahaha JengJengJeng

 Hah , ni laa hasil usaha Aliz sendiri :')

Boleh laa kan daripada tak de ? Betul tak ?
Aliz bersyukur sangat-2 laa . Alhamdulillah ♥ Aliz berjaya membuatkan keluarga Aliz gembira dengan apa yang Aliz dapat .
Dengan mendapat 6a 2b nih aliz akan usahakan untuk straight A for SPM . Jyeah ! *You can do it Aliz :')
Kepada semua budak-2 Form 3 tahniah kerana berjaya mendapat keputusan yang cemerlang ^^
Yang tidak berjaya tuh , cuba lagi untuk SPM pulak . Jangan berputus asa . Anda masih ada harapan lagi untuk pergi jauh . Dengan apa yang kita dapat semuanya ada hikmahnya :')

Hah , sampai di sini je laa Aliz post untuk hari nih ^^v
Insya Allah esok Aliz akan post something :') Hahaha :*
Esok ? Yeke ? Entah-2 malam ni pukul 12 pagi ke atas . Hahaha . 
Janji esok laa kan . Ye dak ? Haha XD
Oke , sampai sini jee . Aliz doakan anda semua mendapat kejayaan yang cemerlang pada masa hadapan . 

Bye ^^v xoxo
-AE-


Tuesday, December 11, 2012 | 5:29 PM
Assalamualaikum ! 

Keputusan PMR akan keluar tak lamaa lagi . Wargh !!! Seram nih
Serious memang takut :3
PMR akan keluar pada 19 December 2012 , pada hari RABU !!!
Maknanya minggu depan laa . Aduhai , Takutnye .


Aliz harap dapat keputusan yang baik nanti .
Nanti time result dah keluar tak nak bagi tau kat sesape pown .
Hanya bagitau orang yang tertentu jee .
So , jangan tanya result Aliz berapa ekh ? Hee~ :)
Aliz takut nak bagitau . Hahaha XD Dan tak nak bagitau !

TAKUT
TAKUT
TAKUT
TAKUT

Sekarang ni pown dah ada cara senangkan nak semak keputusan PMR nanti .
Just buad benda ni jee


Tapi tak boleh sekarang laa . Time PMR diumumkan nanti laa . Pada 19 /12 nanti pada pukul 10.00 pagi kot . Hahaha . Pukul berapa tak pasti . :')

Oke tuh je laa Aliz nak post . Dan lagi satu , doakan laa Aliz dapat keputusan yang oke ekh. Hehehe :)

Bye ! xoxo
SN

 


Older Post | Newer Post