Online
♥ Aliz Elyce ♥: Dunia Dah Berubah
LET'S CLICK!

THE OWNER
! Here is me !

Status : ASSALAMUALAIKUM

Home About Linkies Stuff


Contact me at

: Aliz Elyce
: @AlizElyce
: AlizElyce
: Aliz_Elyce
: aliz.elyce@gmail.com

Sponsored
Footprints Here !
Put your Url
Link iklan DIHARAMKAN
Can ask me for tuto , freebies or others
Wanna exchange link with me ? Tell me Here



Followers

History

Credits

Basecode: Syuu.
Full edit: MissPanda
Re-Edit by: Aliz Elyce

Wednesday, November 21, 2012 | 5:49 PM
ASSALAMUALAIKUM , Guys ♥ 

Hari ni Aliz nak cerita sikit . Tentang apa ? Tentang dunia yang dah berubah sekarang ni .

Sekarang ni semua orang dah ada gadget masing-2 . Canggih-2 pulak tuh . Lagi-2 handphone kan . Sekarang semua dah canggih . Yelaa , sekarang daa ada ipad , Samsung , HTC and macam-2 lagi laa . Sekarang semua jenis phone daa UPGRADE kepada touchscreen . Entah-2 , zaman akan datang , da tak de daa phone yang jenis guna button tuh .

Hah , Aliz daripada tadi membebel cakap pasal phone kan ???
Aliz nak cerita pasal phone laa nih .

Zaman sekarang , daa banyak berubah . Tak macam dulu lagi . Sekarang , Teknologi semua canggih-2 .
Sekarang ni budak-2 yang baru umur 5 bulan or 4 bulan ke atas , daa pandai daa guna phone touchscreen . Eg . Samsung Galaxy Tab 2

*Aku pown tak reti sangat nak guna benda ni

Budak-2 sekarang ni tak reti cakap lagii da pandai da . Dulu , Aliz masa kecik-2 , phone pown tak tau apa benda tuh . Zaman dulu-2 , masa kecik-2 , tak heran langsung dengan phone ni . Yelaa semua pakai telefon rumah . Dulu , setakat main phone mainan je laa . Yang bunyi dia lebih kurang macam ni "tenenit-2 , so I Love You " or "Auk-2 , I Love You "



Ni je laa yang menjadi kegilaan ramai , masa kecik-2 dulu . Sekarang ? Uwm, da tak pandang daa . 
Aliz kenal phone yang betul-2 tuh , masa tadika . Haha :D 
Tuh pown telefon yang besar gilaaa tuhh . XD
Dulu-2 , masa zaman handphone ni  telefon Nokia 3310 laa kegilaan ramai . 

Sekarang ?
Sekarang ?
Sekarang ?
Sekarang ?

Semua kata Nokia 3310 , bagi baling anjing jee . Yelaa benda tuh daa laa berat . Jatuh macam mana sekali pun , tak akan rosak laa . Lain macam phone sekarang , terhempas sikit jee daa , jahanam . Lagi-2 phone touchscreen ni . Tak ingat daa ke macam mana bentuk phone Nokia 3310 . Ni dia hah .

 
*Nokia 3310 , phone baling anjing . Haha :D


K , bilaa Nokia 3310 and Iphone jatuh kat atas muka  , macam ni jadi dia ...

*Amik kau , tuh makan dia ! Haha *evil laugh


Haha :D . Sekarang semua guna yang canggih-2 . Budak kecik yang tak cukup umur setahun lagii da pandai guna phone touchscreen . 

Zaman dah berubah , Dunia dah maju ! Erk ??? =.=

Tuh je cerita , Assalamualaikum . Love You Alls . 
Nah kiss setepek , mmmuuuaaahhhhxxx ! Haha :D

#nak camera CANON *tetiba -,-'


Older Post | Newer Post