Online
♥ Aliz Elyce ♥: ♥ Cinta ♥
LET'S CLICK!

THE OWNER
! Here is me !

Status : ASSALAMUALAIKUM

Home About Linkies Stuff


Contact me at

: Aliz Elyce
: @AlizElyce
: AlizElyce
: Aliz_Elyce
: aliz.elyce@gmail.com

Sponsored
Footprints Here !
Put your Url
Link iklan DIHARAMKAN
Can ask me for tuto , freebies or others
Wanna exchange link with me ? Tell me Here



Followers

History

Credits

Basecode: Syuu.
Full edit: MissPanda
Re-Edit by: Aliz Elyce

Tuesday, November 20, 2012 | 11:56 PM
Assalamualaikum Guys ! ☺

Hari ni cakap pasal , da tau kan ? Tengok laa tajuk ! #Hehe , sajee cari pasal !

Cinta ???
Cinta ??
Cinta ?


Apa itu cinta ekh ? #hah Aliz pown tak tau , haha :D


Cinta ini susah nak ditafsirkan . Itulah realitinya . Cinta ini banyak !

Ada yang cinta hanya sekadar rupa ! #what the ???
Ada yang cinta kerana akhlak dia yang baik ! #Best !
Ada jugak yang cinta secara diam ! #ApaTuh?


Hari ni nak cerita tentang cinta secara diam . Memang laa ada orang tau . Kalau da tau tuh , baca jugak laa . Hahaha :D *evil laugh !


Cinta ini memang semua orang tau laa , perasaan yang memang semula jadi ada kat manusia . Normal lah tuh .
Firstly , kita suka kat dia . Then , mula lahh dah malu-2 pulak dah . #Tampar kang baru tau ,. Hee~

Oke , back to the topic !


Cinta secara diam . 


Mula-2 kita just kenal gitu jee . Kita kawan-2 . Jadi BFF . So , tak de laa HIPOKRIT ! Kalau tak depan dia kita lain . Depan member , Masya Allah ! Teruknya perangai !


Bila kita daa lamaa da kenal . Tetiba je  , pada suatu hari tuh , bilaa terjumpa dia jee , kita rasa lain macam .
Jantung berdegup kencang . Rasa tak selesa laa .
Tapi kita hanya diam kan jee . Kita hanya diam kan jee . Lepas tuh , bila kita ternampak dia jalan dengan perempuan lain , bercakap dengan perempuan lain , hati kita rasa macam marah . # Jealous kot ??
Dia dengan kita kan daa lama kenal . Bertahun jugak kan . So , kita tak tau laa , adakah kita suka kat dia ?
Apabila kita daa sedar yang sebenar nye , kita suka kat dia , kita rasa yang kita sayang kat dia , tapi kita diam kan jee . Kita tak nak dia tau . Takut persahabatan yang kian lama terjalin akan putus bilaa kita luahkan kat dia ! So , kita pendamkan je laa perasaan yang ada pada dia tuh .



Itulah cinta secara diam . Kita hanya diam kan sajee , walaupun kita mencintainya ♥


Tiba-2 pada suatu masa , kita nampak dia dengan perempuan lain , kita tertunjuk rasa jealous nya itu . And dia pown perasan , tapi dia buat tak tahu jee . Pada malam itu , dia telah meng'call' kita . Dia tanya , kenapa dengan kita tadi ? Kenapa muka macam marah je ? And kita pown kata tak de pape . Selepas tuh , dia suruh jujur , dengan dia . Adakah kita jealous dengan dia sebab rapat dengan perempuan lain ? Argh ! Sudah tak tau nak jawab apa . Kita hanya kata entah ! Lepas tuh terpaksa juga kita berterus terang dengan dia . Yang sebenarnya kita jelez dengan dia . Dia pulak hanya tergelak , dan mengatakan sayang jugak kau kat aku kan . Kita hanya tersenyum .
Walaupape pown , kita hanya boleh mengatakan , biarlah hubungan persahabatan ini berkekalan . Awak bahagia , saya pun turut bahagia ☺


Itulah kisahnya , cinta secara diam . Dan dia mengalah biarkan lelaki itu mencintai orang lain , sedangkan dia selalu mencintai lelaki itu ♥♥♥


Bestkan kalau lelaki itu , tiba-2 luahkan perasaan yang sebenarnya lelaki itu suka dekat dia jugak . Alaa SWEET nye . Macam gula-2  .


Kisah ni sebenarnya bukan direka tetapi telah terjadi kepada seseorang . Dirahsiakan siapa orang itu . #PrivateDohh :D


Nak share laa gambar Aliz , dengan ayat jiwangnya ! #K . Nak muntah dengar ! Ayat tuh tak jiwang pown !


Hye , saya Aliz . Abg saya panggil saya "Gemox" *sajee menggedik nak bagi tau

Oke , sampai disini sajee . Assalamualaikum ! Peace No War :D


Older Post | Newer Post