Online
♥ Aliz Elyce ♥: 3 idiots
LET'S CLICK!

THE OWNER
! Here is me !

Status : ASSALAMUALAIKUM

Home About Linkies Stuff


Contact me at

: Aliz Elyce
: @AlizElyce
: AlizElyce
: Aliz_Elyce
: aliz.elyce@gmail.com

Sponsored
Footprints Here !
Put your Url
Link iklan DIHARAMKAN
Can ask me for tuto , freebies or others
Wanna exchange link with me ? Tell me Here



Followers

History

Credits

Basecode: Syuu.
Full edit: MissPanda
Re-Edit by: Aliz Elyce

Friday, December 30, 2011 | 6:18 PM
semalam saya dan masa 28 hari bulan tu..
saya tengok cerita 3 idiots
masa tengok part 1 tu memang bengang gila..
sebab dia bersambung semalam..(buat penat tunggu jerw)
cerita tu memang lawak dan ada pengajarannya.
lakonan Aamir Khan dan Kareena Kapoor
memang terbaik cerita ni...
saya suka sangat..

ALL IS WELL 
kata-2 semangat Rancho..
huhuhu..
tipu kan hati kita dengan berkata All Is Well ♥
jangan kejar kejayaan tapi buat kerana kebolehan nanti kejayaan yang akan kejar kita ( saya main cakap jer ni sebab tak ingat hahaha)
pandai mencipta barang.
nak jadi macam dia jugak..
jadi seorang yang berjaya..

ALL IS WELL !!!


assalamualaikum ♥ ☺


Older Post | Newer Post